Lokaler

rosa_villan
Rosa Villan

Vid Vätterstrandens kant på Liljeholmen står Rosa Villan som sedan sommaren 2018 ägs av UNF Jönköping. Huset brukades tidigare av Jönköpings Dykarklubb men 2013 flyttade de ut och huset saknade syfte fram till 8 augusti 2018 då UNF tog över. Under det första året bestod arbetet mestadels av planering och renovering.  Sommaren 2019 startade den första verksamheten på tomten då det såldes glass, fika och kaffe till Vätterstrandens besökare i vår kiosk. Visionen för villan är att erbjuda ungdomar en nykter mötesplats i ett attraktivt område starkt präglat av alkoholkultur. Vill du läsa mer om Villan och följa utvecklingen?  Läs mer här!
Har du frågor om Rosa Villan eller vill komma i kontakt med ansvariga, kontakta distriktsordförande Henrik Yxing på 076-593 17 10 eller henrik.yxing@unf.se.

smedbyn
Smedbyn

I Huskvarnas södra delar ligger ett område som kallas Smedbyn. Det är byggt som en gammal svensk by och i lokalerna befinner sig flera olika föreningar, företag och organisationer.
UNF-föreningen Urania driver där en föreningslokal där det görs veckovis verksamhet där alla är välkomna. Vill du komma i kontakt med föreningen kan du göra det genom verksamhetsutvecklare Vendela på 0733838313.

barnarpsgatan39g
Kontoret

På Barnarpsgatan 39G hittar du kontorslokaler som samlar den lokala nykterhetsrörelsens anställda på en och samma plats. Här finns personal från bl.a NBV, IOGT-NTO, Junis, JLN, KRIS, Bemuf och såklart också UNF. Här jobbar UNF Jönköpings verksamhetsutvecklare Vendela i anslutning till distriktsstyrelsens kontor och ett par dörrar bort i korridoren sitter UNFs biträdande generalsekreterare Jonas. Vill ni skicka post till oss är det hit ni ska adressera breven – Barnarpsgatan 39G, 553 33 Jönköping.