Bli medlem

UNF vill ha en demokratisk och solidarisk värld fri från droger. Som medlemmar tar vi därför ställning och väljer att följa ett medlemslöfte: “Som medlem i UNF lovar jag att göra mitt bästa för att kämpa för ett bättre samhälle såsom det framgår i IOGT-NTO-rörelsens grundsatser och program. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att ej använda drycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, ej heller narkotika eller andra gifter med berusande effekt.” För att bli medlem måste du skriva under å detta medlemslöfte. Det gäller så länge som du själv vill vara medlem.

Som medlem är du alltid välkommen på aktiviteterna i din förening. Du får även erbjudanden om kurser och andra arrangemang som anordnas av förbundet. Vår ambition är att alla medlemmar ska kunna vara med och påverka organisationen på lika villkor. Du får också vår medlemstidning Motdrag sex gånger per år.

UNF är till för dig som är mellan 13 och 25 år. Det kostar 50 kronor per år att vara medlem i UNF.

Så här blir du medlem

1. Fyll i formuläret (Länk öppnas i nytt fönster)!

Fyll i formuläret som öppnas på en ny sida. Var noga med det du fyller i, då detta är de uppgifter som registreras i UNF:s medlemsregister. Tänk på att du måste fylla i hela personnumret med 10 siffror. Ansökningar som inte innehåller 10 siffror kommer inte att registreras. (Personnumret behandlas konfidentiellt av UNF:s medlemsservice, endast födelsedatum kommer att synas på medlemslistor och liknande).

2. Efter en stund får du ett mejl – bekräfta detta!

Efter en stund kommer du att få mailet från UNF som du måste svara på för att vi ska kunna registrera dig som medlem.

3. Betala din medlemsavgift.

a. Du kan välja att betala din medlemsavgift direkt med kort (VISA eller MasterCard) direkt när du fyller i formuläret ovan (du skickas till en betalsida). Du kan endast betala med kort första gången du bli medlem.

b. Du kan betala medlemsavgiften med SMS. Det kostar som ett vanligt SMS plus 50 kr som är medlemsavgiften. Numret du SMS:ar till är 72 456. Du skriver ”UNF personnumret”, och skickar sedan iväg (glöm inte mellanslag).

c. Du kan vänta tills du får ditt välkomstbrev från UNF med information och en räkning på medlemsavgiften.

Mer information om medlemskapet

Om du vill förnya eller förändra ditt medlemskap kan du kontakta Medlemsservice på: 08-672 60 38 eller medlem@unf.se

Alla uppgifter i formuläret kommer att sparas i UNF:s register, så du kan få vår medlemstidning Motdrag, olika inbjudningar och få andra utskick från UNF. Genom att bli medlem så godkänner du att medlemsuppgifterna hanteras av UNF i enlighet med PUL. Här kan du läsa mer om behandlig av dina uppgifter.